Diensten

Voordelen van werken met uitzendkrachten van Brabantwerk

Brabantwerk B.V. heeft zich gespecialiseerd in het uitzenden van Nederlandse en Poolse medewerkers. Wij hebben voor u hardwerkende uitzendkrachten, die op basis van tijdelijke arbeidscontracten tegen zeer gunstige tarieven voor u aan het werk willen gaan.

 1. Onze uitzendkrachten kunnen snel ingezet worden, tegen kosten die u van tevoren kunt inschatten.
 2. U huurt ze in voor de tijd dat u ze nodig heeft.
 3. U hoeft voor de tijdelijke werknemers geen administratie bij te houden, want u betaalt ze geen loon en u hoeft geen premies en belastingen af te dragen.
 4. U hoeft alleen het aantal gewerkte uren bij te houden, wij dragen zorg voor de salaris technische afwikkeling.
 5. U betaalt een van tevoren afgesproken bedrag aan ons. Dit tarief omvat de loonkosten van de uitzendkrachten en een bureaumarge. Daarnaast kunnen aanvullende afspraken worden gemaakt over de vergoeding van kosten aan de uitzendkracht, zoals bijvoorbeeld reiskosten.
 6. Wij streven altijd naar de perfecte match, zodat uw nieuwe medewerker zonder problemen snel aan de slag kan. Daar zijn alle partijen bij gebaat.
 7. Indien gewenst gaat er de eerste keer dat er een Poolse uitzendkracht bij een onderneming komt altijd een tolk mee het bedrijf in.
 8. Wij worden regelmatig gecontroleerd door een inspectiebureau en wij zijn aangemeld bij de Stichting Normering Arbeid.
 9. Wij zijn in het bezit van een G-rekening en de meest recente verklaring van goed betalingsgedrag verschuldigde loonbelasting en sociale verzekeringspremies is voor onze klanten altijd opvraagbaar. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij aan onze betalingsverplichtingen jegens de belastingdienst voldoen.
 10. Onze uitzendkrachten worden correct behandeld wat bijdraagt aan de tevredenheid van de arbeidskrachten die u inleent.
 11. Er is altijd iemand voor u bereikbaar, ook in de avonduren en in het weekend.

Zo vergroten wij de kans op een succesvolle relatie tussen u en de uitzendkracht.